Csatlakozz!

Várjuk azoknak a jelentkezését, akik a Labor Café projekthez csatlakozva szeretnének tudatos önkéntessé válni, tudatos önkéntesként tanulni és fejlődni.

Önkénteseknek

Csatlakozz hozzánk, ha szeretnéd potosan megtanulni, hogyan veheted hasznát az önkéntes segítség minden egyes percének saját életedben! Jelentkezz a https://goo.gl/YWUQbf címen kitöltött adatlapunk visszaküldésével, vagy kérd ingyenes online tananyagunkat!

Szervezeteknek

Az önkéntesek toborzása nem egyszerű feladat, ezt minden civil szervezet tapasztalhatta. Akinek sikerült toborozni, az pontosan tudja, mennyire nehéz feladat az önkénteseket motiválni, feladatokat kiadni, ellenőrizni, regisztrálni… És milyen nehéz megtartani őket! Szeretnél szervezetednek önkéntes bázist építeni? Szeretnél olyan szervezet lenni, akihez boldogan térnek vissza az önkéntesek? Segítünk! Kérd ingyenes on-line tananyagunkat!

Cégeknek

Szeretné munkavállalóit közösséggé szervezni? Szeretné motiválni őket? Vagy szeretne segíteni, miközben csapatot épít? Nem tudja, hogy kezdjen hozzá? Kérje ingyenes online tananyagunkat!

Adatlap

Szeretnél a Labor Café projekthez csatlakozni önkéntesként? Van egy ötleted, ami passzolna a Laborba és szívesen megvalósítanád önkéntesként? Jelentkezz csapatunkba a kérdőív kitöltésével!