Helyi húsz program

A CSR, mint versenyelőny

helyihuszakA CSR tevékenység nem sajátja minden vállalkozásnak, hazánk piaci szektora még tanulja, hogyan használhatja és miért használja ezt az eszközt. A Tabulapláza Alapítvány azzal, hogy nyit a piaci szektor felé, egy átrendeződést kíván megkezdeni a nonprofit és forprofit szektor viszonya között. Az elmúlt évtizedek tapasztalatai alapján azt látjuk, hogy a civil szervezeteknél felhalmozódott kreativitás és szakmai tudás ellenére egyfajta alárendelt viszony áll fenn a forprofit szektorral szemben. Kezdeményezésünkkel, tréningjeinkkel azt szeretnénk elérni, hogy a két közeg közelítsen egymáshoz, megkezdődjön egy közös gondolkodás, tudást, módszreket és taktikákat vegyen át egymástól a két réteg.

Csatlakozás

Várjuk azokat a vállalkozókat, akik a Helyi Húsz kezdeményezésünkhöz szeretnének kapcsolódni, vagy szeretnének jól bánni a CSR eszközével.

Részletesebb információt kérhet a tabulaplaza@gmail.com címen.

A CSR, mint versenyelőny tréning

Fárasztó a civilek házalása az adományokért? Nem elégedett a hatással, melyet adományával elér Ön és a támogatott szervezet? Szeretne win-win helyzetet a CSR során is? Kérje ingyenes e-book oktatási anyagunkat! tabulaplaza@gmail.com