Közösségi szolgálat

Ötven hasznos óra

A közösségi szolgálatról a szülőknek

A Tabulapláza Alapítvány küldetésének tekinti, hogy a civil szervezetek és a középiskolások “ölébe hullott” csodás lehetőséget mindkét fél megelégedésére valódi tudással és tapasztalatokkal gazdagodva töltse el a szolgálatra érkező diák. A Labor Café adománykávézó és nyitott közösségi tér a szolgálat egy lehetséges helyszíne. Nyíregyháza számos középiskolájával van együttműködési megállapodásunk, mely lehetővé teszi, hogy fogadjuk az érintett középiskolásokat. Hogyan lesz az ötven óra hasznos gyermekem számára? Hogyan lehet ő hasznos, mint közösségi szolgálatos? Hogyan lehet nem megúszni az egészet, hanem kihasználni az általa kapott lehetőséget?

Ebben segítenek alapítványunk munkatársai szülőknek és diákoknak egyaránt. Látogasson el Nyíregyházán a Szarvas utca 1-3 szám alá és beszélgessen munkatársainkkal, győződjön meg arról, gyermeke jó kezekben van, valóban hasznos ötven órát tölthet el velünk és megkezdheti jövője tudatos építését kötelékünkben. Kérje online tájékoztatásunkat a https://goo.gl/4QlwMK címen!

A közösségi szolgálatról a diákoknak

Labor Café adománykávézó és nyitott közösségi tér a szolgálat egy lehetséges helyszíne, mely fiatalos, kötetlen, ugyanakkor lehetőséget ad arra, hogy valóban kibontakozz és tanulj az ötven óra alatt. Nyíregyháza számos középiskolájával van együttműködési megállapodásunk, mely lehetővé teszi, hogy fogadjuk a szolgálatra jelentkezőket és megtanítsuk, hogyan lehet számukra az ötven óra valóban hasznos. Hogyan lehetsz hasznos, mint közösségi szolgálatos? Hogyan lehet nem megúszni az egészet, hanem kihasználni az általa kapott lehetőséget?

Ebben segítenek alapítványunk munkatársai. Látogasson el Nyíregyházán a Szarvas utca 1-3 szám alá és beszélgess önkénteseikkel! Kezdd meg jövőd tudatos építését már az ötven óra alatt! Kérd online tájékoztatásunkat a https://goo.gl/4QlwMK címen!

A közösségi szolgálatról a oktatási intézményeknek

A Tabulapláza Alapítvány küldetésének tekinti, hogy a civil szervezetek és a középiskolások “ölébe hullott” csodás lehetőséget mindkét fél megelégedésére valódi tudással és tapasztalatokkal gazdagodva töltse el a szolgálatra érkező diák, melynek valódi sikeréhez elengedhetetlen a pedagógusok, az iskolák segítsege. Hogyan lesz az ötven óra hasznos a diákok számára? Hogyan lehet hasznos, mint közösségi szolgálatos? Hogyan lehet nem megúszni az egészet, hanem kihasználni az általa kapott lehetőséget?

Ebben segítenek alapítványunk munkatársai az intézményeknek, pedagógusoknak. Látogasson el Nyíregyházán a Szarvas utca 1-3 szám alá és beszélgessen munkatársainkkal, győződjön meg arról, diákjaik jó kezekbe kerülnek, valóban hasznos ötven órát tölthetnek el szakértő segítséggel és megkezdhetik jövőjük tudatos építését már az ötven óra alatt. Kérje online tájékoztatásunkat a https://goo.gl/JpDQQL címen!